ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα πολύ cool μαγαζιά για πίτσα στην Κύπρο

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Πόσο χαιρόμαστε όταν η εμπειρία μιας εξόδου για πίτσα συνδυάζει και ωραία vibes, με cool άτομα που βγαίνουν για να απολαύσουν το απλό αλλά πάντα νόστιμο αυτό φαγητό!

Rafael's Authentic Neapolitan Pizza

Πλησιάζοντας στη self-service pizzeria δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι η πίτσα που θα παραγγείλεις στο χαρτόκουτο είναι μία από τις νοστιμότερες που έχεις φάει, αντάξια με τις καλές ιταλικές και ναπολιτάνικες. Όχι μόνο επειδή το ζυμάρι είναι όσο πρέπει τραγανό και υπέροχο σε υφή, αλλά και επειδή η σάλτσα, τα τυριά, οι πρώτες ύλες γενικά είναι κορυφαίες. Εξαιρετική η πίτσα με προσούτο και μανιτάρια με πεντανόστιμη σάλτσα, state of the art εκείνη με μορταδέλα Μπολόνιας, μπόλικη και εξαιρετικής ποιότητας, με άφθονο φρέσκο χαλεπιανό τριμμένο από πάνω. Το περιβάλλον καθαρό και οι μπίρες ενδιαφέρουσες.

ΤΡ 18.00-22.00 & ΤΕΤ-Σ 12.00-15.00 & 18.00-22.00

Biga

Στην παλιά Λευκωσία, στην Επτανήσου, δίπλα στη φουλ ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά της πόλης, βρίσκεται αυτό το κουκλίστικο εστιατόριο με το ευρωπαϊκό (μεσογειακό για να ακριβολογούμε) αέρα και τις δυνατές γεύσεις. Ο Θεόδωρος Λοΐζου στο Biga προσφέρει αποκλειστικά ναπολιτάνικη πίτσα: εκτός από τη Margherita και τη Marinara, θα βρείτε επίσης αυτή με Pistachio και Prosciutto, τη Spicy, αλλά και αυτή με Wild Mushrooms. Την πίτσα μπορείτε να τη συνοδεύσετε με μπύρα Golem, που επίσης φτιάχνεται στην παλιά πόλη.

ΤΕΤ-Κ 18.00-23.00

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση