ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άναψαν τα αίματα: «Ρωτήστε τον πόσες ώρες πάει δουλειά...»

Όλα όσα ειπώθηκαν με φόντο τις καταγγελίες του Νίκου Λοϊζίδη

24news team

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ανδρέας Δημητρόπουλος, ανάμεσα σε άλλα τον ρώτησε και για τα όσα καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκος Λοϊζίδης.

Ο κος Ανδρέου σημείωσε: «δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπουμε κάποιες αναφορές, οι οποίες δεν τεκμηριώνονται» ενώ εν συνεχεία διευκρίνισε: «για τις διαρρήξεις που αναφέρει ότι είναι διπλάσιες αλλά δεν καταγράφονται, δεν υπάρχουν δεδομένα. Ας καταθέσει κάποια δεδομένα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που δεν καταγράφονται. Να σας πω ότι, όλες οι υποθέσεις καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα της Αστυνομίας. Για κάποιες αποκρύψεις δεδομένων από την Αστυνομία για διάφορες σοβαρές υποθέσεις, να σας πληροφορήσω ότι η Αστυνομία κάθε χρόνο αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα της όλες τις υποθέσεις που έχουν γίνει και πόσες εξιχνιαστήκαν. Είναι ανοικτές προς όλο τον κόσμο να τις μελετήσει. Τίποτα δεν αποκρύβεται».

Ακολούθως ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας τόνισε: «όσον αφορά την προσπάθεια φίμωσης που λέει, ο ίδιος έχει αναφέρει ότι τα τελευταία τρία χρόνια κάνει δηλώσεις. Ο συγκεκριμένος εργάζεται σε συγκεκριμένο αστυνομικό σταθμό και από το πρωί, ενώ θα έπρεπε να είναι στον χώρο εργασίας του, ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα σε διάφορους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο ίδιος λέει ότι φιμώνεται, πώς φιμώνεται; Η αστυνομία του παρέχει αυτές τις διευκολύνσεις, δεν πηγαίνει στη δουλειά του ακριβώς για να ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα. Πώς έρχεται τώρα και λέει ότι φιμώνεται;».

Εν κατακλείδι ο κος Ανδρέου είπε: «εδώ και τρία χρόνια, βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Του έχει πει κάποιος κάτι; Όμως με τις τελευταίες αναφορές έχει υπερβεί τα όρια. Έχουμε πειθαρχικούς κανονισμούς. Και ο ίδιος ο Λοϊζίδης είναι μέλος της Αστυνομίας. Επαναλαμβάνω, ο άνθρωπος εργάζεται σε αστυνομικό σταθμό, σε γραφειακό ωράριο. Ρωτήστε τον πόσες ώρες πάει στη δουλειά του. Τις υπόλοιπες ώρες ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα. Και δεν το αναφέρω επικριτικά. Το αναφέρω γιατί είναι διευκολύνσεις που του παρέχει η Αστυνομία».

Από πλευράς του ο Νίκος Λοϊζίδης απάντησε με έντονο ύφος λέγοντας ανάμεσα σε άλλα: «να του πω του αγαπητού του κύριου Ανδρέου, επειδή κρατά αρχείο από ότι φαίνεται και παρακολουθεί τον Λοϊζίδη, να του πω ότι πηγαίνει στον σταθμό 4-5 ώρες την ημέρα και φεύγει για να ασκήσει τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα… και κάθε σαββατοκύριακο εδώ και τρία χρόνια ο Νίκος Λοϊζίδης βοηθά την υπηρεσία στην πρώτη γραμμή. Επειδή δεν του τα έχουν πει και η δυσφήμηση που μου έχει κάνει είναι ευπρόσδεκτη… Επειδή αναφέρθηκε στους συναδέλφους του, είναι απλήρωτοι. Και τι μας λέει τα νούμερα, για τα εκατομμύρια; Είναι υποχρεωμένο το κράτος να πληρώνει τον εργαζόμενο. Τι μας κάνει show off το νούμερο;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση