ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί καταζητούνται για τη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία (pic)

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού

24news team

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των TSAMPRATZE GKIORGKI, 18 ετών και NIKOLOZI KOBIAZVILI 30 ετών και οι δύο από τη Γεωργία, κάτοικοι Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών καθώς επίσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 7 Μαΐου, 2024 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία τρίτου προσώπου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ως εκ τούτου εξακολουθεί να αναζητείται.

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα της Τρίτης, 7 Μαΐου, οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση μετά από συμπλοκή αλλοδαπών που σημειώθηκε έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ξέσπασε γύρω στις 03:00, με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για επιβολή της τάξης.

Οι εμπλεκόμενοι στην θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε ένα τραυματισμένο πρόσωπο ενώ κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και ένα πιστόλι, το οποίο παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X