ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ιστορία πίσω από τη γιαγιά που είναι ξαπλωμένη σε στάση λεωφορείου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία

24news team

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μία γιαγιά να είναι ξαπλωμένη στο έδαφος σε στάση λεωφορείου στην Επαρχία Πάφου. Όπως μεταδόθηκε στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και το 2022 στο ίδιο σημείο με την ίδια γυναίκα.

Πέραν του διαχρονικού προβλήματος, που συναντούμε σε όλη την Κύπρο, με την έλλειψη στάσεων λεωφορείων που να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, πρόβλημα το οποίο βλέπει κανείς και σε αυτή την εικόνα, η φωτογραφία κρύβει και άλλη μια ιστορία που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Μάριος Ιγνατίου.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι, η εν λόγω γυναίκα με την κόρη της ζουν σε οικία μαζί με ζώα και συγκεκριμένα κατσίκια, διευκρινίζοντας ότι: «Έχει εκδοθεί διάταγμα από πλευράς δικαστηρίου το οποίο αρχικά εκτελέστηκε και απομακρύνθηκαν τα ζώα αλλά οι δύο γυναίκες έφεραν ξανά τα ζώα στο σπίτι και τώρα υπάρχει ξανά σε εξέλιξη διάταγμα το οποίο είναι σε ισχύ για απομάκρυνση των ζώων από την οικία…».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν

Εκμετάλλευση ανέχειας για μικροπολιτικούς σκοπούς, κάνει λόγο ο Δήμαχρος Πάφου

Ο Δήμος Πάφου απαντά σε παραπλανητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Σε σχέση με δημοσίευση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου σε σημείο της Λεωφόρου Ελλάδος, η οποία δημοσίευση συνοδεύεται από επικριτικά σχόλια / καταγγελία ότι ο Δήμος Πάφου δεν έχει φροντίσει ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλα στέγαστρα για τις στάσεις λεωφορείων, ο Δήμος Πάφου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας:

  • Οι κυρίες Μ.Δ.Π. και Α.Θ. που φαίνονται στη φωτογραφία είναι μητέρα και κόρη οι οποίες διαμένουν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη του διάγουν με δική τους επιλογής ιδιόμορφο τρόπο ζωής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στοιχειώδεις ανέσεις/συνθήκες διαβίωσης.
  • Η προσπάθεια εκμετάλλευσης των εν λόγω ατόμων προκειμένου να δοθούν παραπλανητικά και εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου με προφανή σκοπό την απαξίωση του έργου που έχει συντελεστεί στα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, είναι καταδικαστέα.
  • Η εγκατάσταση νέων στεγάστρων για τις στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Πάφου και τη Γεροσκήπου, όπως και για τις άλλες πόλεις, έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων μέσω σύμβασης που διαχειρίζεται το εν λόγω Υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατασκευαστούν σκέπαστρα και υποδομές για 200 περίπου στάσεις λεωφορείου στην Πάφο και τη Γεροσκήπου από τις οποίες μόνο 50 περίπου θα διαθέτουν στέγαστρο. με βάση το σχεδιασμό.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X