ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Επιτέθηκε σε 26χρονο και του έκλεψε την τσάντα

Δύο συλλήψεις για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα

Ανακοινώσεις

Διάταγμα κράτησης διάρκειας έξι ημερών, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 38 και 25 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε το μεσημέρι της 15ης Απριλίου, 2024, στη Λάρνακα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία 26χρονος, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λάρνακας, άγνωστο του πρόσωπο, το οποίο αποβιβάστηκε από αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, του επιτέθηκε με σκοπό να του αποσπάσει την τσάντα, που είχε στον ώμο. Ως αποτέλεσμα ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και σύρθηκε στην άσφαλτο. Ο δράστης αφού κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα από τον 26χρονο, επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα, όπου τον ενέμενε δεύτερο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.

Από την επίθεση ο 26χρονος τραυματίστηκε. Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ φέρει επίσης διάφορες εκδορές και εγκαύματα τριβής. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις, που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 38 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, 38χρονος και 25χρονος, εντοπίστηκαν χθες και συνελήφθησαν, δυνάμει των δικαστικών ενταλμάτων.

Το πρωί σήμερα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση