ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρή για μέρες ήταν η Έλενα

Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό της

Σοκάρουν οι δηλώσεις της Ιατροδικαστή, Αγγελικής Παπέττα, η οποία διενήργησε την αυτοψία στην σκηνή όπου βρέθηκε νεκρή η 29χρονη Έλενα Φραντζή, και στην συνέχεια την νεκροτομή επί της σορού της.

Σύμφωνα με την κ. Παπέττα, η άτυχη Έλενα φαίνεται πως ήταν νεκρή για τρεις ως τέσσερις ημέρες, πριν από την διενέργεια της αυτοψίας στο σπίτι της, όπου εντοπίστηκε νεκρή.

Στην συνέχεια, η Ιατροδικαστής διενήργησε και την νενομισμένη νεκροτομή, από την οποία ελήφθησαν δείγματα, που στάληκαν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Όπως ανέφερε στο 24News η κ. Παπέττα, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με την αιτία του θανάτου της, δεδομένου ότι η Έλενα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ποιος είχε την ευθύνη;

Με τα πιο πάνω νέα δεδομένα, φαίνεται ότι προκύπτει θέμα ευθυνών, όσον αφορά το ποιος, τελικά, είχε την ευθύνη για να παρακολουθεί την κατάσταση της 29χρονης.

Υπενθυμίζουμε ότι σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, Ησαΐας, ανέφερε ότι η Μητρόπολη ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την 29χρονη και την είχαν κοντά τους, ενώ όπως είπε, «αναλάβαμε και το θέμα των γιατρών, των ψυχολόγων, την προσωπική στήριξη, τη σίτιση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση