ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Άγγλος ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα στον ύπνο της

Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της στους συμπαίκτες του

Άγγλος ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι βίασε δύο φορές γυναίκα που κοιμόταν, προτού στείλει γυμνές φωτογραφίες της στους συμπαίκτες του ρωτώντας τους: «Θέλει κανείς να κάνει μία γύρα;».

Στο δικαστήριο St Albans Crown της Βρετανίας, οι δικαστές άκουσαν σήμερα με προσοχή την κατάθεση μιας γυναίκας, την οποία ο 33χρονος Μάικλ Έμερι, είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του Warrington στο Wembley στις 22 Μαΐου του 2021.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, παραδέχτηκε αρχικά ότι προτού κοιμηθεί, έκανε σεξ με τον τερματοφύλακα της ομάδας και κατηγορούμενο. Ωστόσο, όταν ξύπνησε, βρήκε τον Έμερι να τη δαγκώνει πολύ δυνατά στον μηρό και το στήθος της.

Ο Έμερι, ο οποίος ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα του Warrington, αρνείται τους ισχυρισμούς της γυναίκας που τον κατηγορεί ότι την βίασε δύο φορές ενώ κοιμόταν, γράφει η εφημερίδα Daily Mail:

«Όταν ξύπνησα, τον βρήκα να με δαγκώνει σε πολλά σημεία του σώματός μου», υποστήριξε η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Οι φερόμενοι βιασμοί έγιναν σε ξενοδοχείο του Watford δήλωσε η εισαγγελέας Charlotte Newell KC.

Η γυναίκα λέγεται ότι ήταν «σε κατάσταση ευθυμίας αλλά όχι μεθυσμένη» τη συγκεκριμένη νύχτα αφού είχε καταναλώσει έξι ή επτά μπουκάλια μπίρας Moretti μέσα σε οκτώ ώρες, ανέφερε η εφημερίδα Guardian.

Ο Έμερι κατηγορείται ότι τράβηξε μια φωτογραφία της κοιμισμένης γυναίκας με το στήθος της να φαίνεται και την έστειλε σε δύο ομαδικές συνομιλίες στο WhatsApp, όπου συμμετείχαν 70 άτομα.

Φέρεται επίσης ότι ρώτησε τους συμπαίκτες του: «Θέλει κανείς μία γύρα;» προσθέτοντας ένα emoji με σπαρταριστό γέλιο.

Ένας από τους συμμετέχοντες στη συνομιλία του απάντησε: «Δείξε μας κάτι» και ο Έμερι φέρεται να έστειλε μια φωτογραφία που να δείχνει τα γεννητικά όργανα της γυναίκας.
Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι η γυναίκα δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό και δεν θα συναινούσε ποτέ στη λήψη τέτοιων φωτογραφιών.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, την ξύπνησε δαγκώνοντάς την, λέγοντας ότι ήθελε σεξ. Η ίδια του είπε ότι δεν ήθελε , αλλά εκείνος προχώρησε ολοκληρώνοντας την ερωτική πράξη... Η γυναίκα κοιμήθηκε ξανά και ξύπνησε όταν άρχισε πάλι να την δαγκώνει.

Τότε προσποιήθηκε ότι κοιμόταν με την ελπίδα ότι ο Έμερι θα εγκατέλειπε, αλλά αυτός συνέχισε ξανά».

Μόνον όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της και «είδε το μελανιασμένο σώμα της, άρχισε να σκέφτεται με λεπτομέρειες τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ», πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Το δικαστήριο άκουσε τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι εκμυστηρεύτηκε σε δύο φίλους της τους φερόμενους βιασμούς προτού επισκεφθεί τον γιατρό της στις 27 Μαΐου του 2021, για να αξιολογήσει τα τραύματά της και της πάρει γενετικό δείγμα.

Η γυναίκα παραπέμφθηκε επίσης σε συμβουλευτική υπηρεσία για θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X