ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη με τον Χριστοδουλίδη η Ανδρούλα Βασιλείου - «Μπουχτίσαμε...»

Τι ενόχλησε την πρώην Ευρωπαία Επίτροπο

24news team

Η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, να συμπεριλάβει μόνο μία γυναίκα στην Πολιτική Ομάδα Κυπριακού, φαίνεται να εξόργισε την πρώην Ευρωπαία Επίτροπο, Ανδρούλα Βασιλείου.

Η κα. Βασιλείου εξέφρασε την ενόχλησή της μέσω ανάρτησής της, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διαμηνύοντας, μάλιστα, πως δεν πρόκειται να αποδεχτεί ξανά πρόσκληση σε εκδήλωση στο Προεδρικό για την μέρα της γυναίκας ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά, «μπουχτίσαμε από λόγια».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της έγραψε τα εξής: «Μετά το σημερινό διορισμό από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη της Συμβουλευτικής του Επιτροπής για το Κυπριακό, παραγκωνίζοντας και πάλι τις γυναίκες, εγώ τουλάχιστο, δε θα αποδεχτώ ξανά πρόσκληση σε εκδήλωση στο Προεδρικό για την Ημέρα της Γυναίκας. Μπουχτίσαμε από λόγια».

Να σημειωθεί ότι, κάποιοι εκ των ακολούθων της συμφώνησαν μαζί της, τονίζοντας πως υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες που θα μπορούσαν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους ενώ από την άλλη ορισμένοι διαφώνησαν μαζί της υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει «πρέπει» σε τέτοιες αποφάσεις. Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που με αρκετή δόση χιούμορ επεσήμαναν στην κα Βασιλείου πως πρέπει να τηρήσει τα λεγόμενα της διότι σε αντίθετη περίπτωση, όπως της έγραψαν, «αν ο φακός σας πιάσει στο περιβάλλον εκεί θα καταλάβουμε ότι απλά κάνετε φασαρία χωρίς λόγο».

Υπενθυμίζουμε ότι, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού, αποτελείται από τους: Παναγιώτη Δημητρίου, Κρις Τριανταφυλλίδη, Γιώργο Κουκουμά, Γιώργο Λουκαϊδη, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, Χρύση Παντελίδη, Σταύρο Αγγελίδη, Γιώργο Γεωργίου, Μενέλαο Κυπριανού, Γιώργο Ποϊζη, Χρίστο Ιωσηφίδη και Κυριάκο Τσιμίλλη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση