ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια δυνατή ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα του Master Chef

Δε θα τα βάψουμε μαύρα… Θα τα βάψουμε πολύχρωμα!»

Wiz Guide

Η Κύπρια chef που με το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και το ήθος της ξεχωρίζει στο παιχνίδι, στο πρόσφατο παρελθόν μάς είχε απασχολήσει ξανά μιας και είχε πρωταγωνιστήσει σε μια δυνατή ιστορία, σε μια όμορφη δράση που είχε συγκινήσει -πριν καν μπει στην ομάδα του Volta Wine Bar.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το Master Chef είναι στους 8 φιναλίστ (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που εμείς βλέπουμε από τηλεοράσεως, μιας και στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο προχωρημένο, ενώ ανεπιβεβαίωτες φήμες τη θέλουν ακόμα και στον τελικό). Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Χριστίνα Χριστοφή έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο, τη δημιουργικότητα, το ήθος αλλά και την αυθεντικότητά της -χαρακτηριστικό γνώρισμά της είναι η κυπριακή διάλεκτος που χρησιμοποιεί χωρίς κανέναν δισταγμό.

Πριν από την είσοδό της στο παιχνίδι, τη Χριστίνα την είχαμε γνωρίσει ως μέλος της ομάδας στο λεμεσιανό wine bar «Volta», το οποίο αρχικά περιόδευε σε διάφορα μέρη στην Κύπρο, ενώ τελικά στάθμευσε στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό. Μαζί με τον μάγειρα Αργύρη Αγαπίου και τους ιδιοκτήτες Φοίβη Τσικκίνη και Φίλιππο Ανδρέου, έκαναν ωραία πράγματα μέσω του Volta, δίνοντας πολύ δυνατές γαστρονομικές εμπειρίες στον κόσμο!

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση