Κονατέ: «Όλοι ανησύχησαν από την ανακοίνωση του Κλοπ»

Για την ανησυχία που έφερε στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ η ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ο Ιμπραχίμα Κονατέ.

Η ανακοίνωση της αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της Λίβερπουλ, το ερχόμενο καλοκαίρι, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» της φετινής σεζόν.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν εκφράζουν έντονα τα συναισθήματά τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ και οι άνθρωποι του συλλόγου διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Ο Γάλλος αμυντικός, Ιμπραχίμα Κονατέ, μίλησε σε γαλλικό Μέσο και αναφέρθηκε στη διαφορετική κατάσταση που βιώνει αποδυτήρια της ομάδας αλλά και στην επίδραση που είχε στην ίδιο η συνεργασία του με τον Κλοπ.

«Είναι μία από τις κολώνες αυτού εδώ του συλλόγου. Η απόφασή του με εξέπληξε, αλλά όταν τον ακούς καταλαβαίνεις τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης. Η Λίβερπουλ είναι η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ ήταν εκείνος που με έφτασε στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Θα είναι για πάντα ένας θρύλος της ομάδας. Όλοι ανησύχησαν, όλοι οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό. Ποιος θα είναι ο καινούριος προπονητής, αν θα πάνε καλά τα πράγματα, ωστόσο δεν υπάρχουν πολλά για να ανησυχείς σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και με αυτά που κάνει στο γήπεδο δεν υπάρχει λόγος να μην πετύχει», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας.

Ο Κονατέ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Λειψία και η απόδοσή του οδήγησε τη Λίβερπουλ στην απόκτησή του, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, ο Γερμανός τεχνικός τον εμπιστεύεται και τον χρησιμοποιεί αρκετά, συνήθως ως παρτενέρ του Φαν Ντάικ, ενώ στη φετινά άκρως ανταγωνιστική σεζόν έχει καταγράψει 32 συμμετοχές και μία ασίστ.

Πηγη sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση