ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

1911 εισφορές - €304,350

Η ενημέρωση για τις εισφορές

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ενημερώνουν για την εξέλιξη των εισφορών για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Τα λόγια είναι περιττά, ο κόσμος μίλησε και έδειξε τι θα πει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για όλους μαζί. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στο επίτευγμα 5 μόνο ημερών από την έναρξη της εκστρατείας! Οι πρώτες 1911 εισφορές είναι γεγονός με το συνολικό ποσό των €304,350 να απεικονίζουν το μεγαλείο της επιτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα που με την συνεισφορά του έχει φτάσει την μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου. Ανάμεσα σε αυτούς, οπαδοί όλων των ομάδων, εταιρείες, ιδρύματα, ακόμα και άλλα Σωματεία. Συνεχίζουμε όμως ακόμα πιο δυνατά!

Θα ήταν παράλειψη μας να μην δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα δικά μας παιδιά που τρέχουν νυχθημερόν το θέμα και έχουν αφήσει στην κυριολεξία τα πάντα στην άκρη.

Αύριο έχουμε άλλο ένα καθήκον! Αυτά που μας τρελαίνουν, αυτά τα δύσκολα που βαδίζουμε τα τελευταία χρόνια. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ναι σε αυτό που θα το κρατήσει ο κόσμος, για να δούμε σε γιγαντοοθόνη το προτελευταίο αδιάφορο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν έχει σχέση ο αντίπαλος κάθε Σαββατοκύριακο, σημασία έχει το σήμα στην φανέλα! Στηρίζουμε την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής, δηλώνοντας απλά παρών με ένα αντίτιμο εισιτηρίου €10!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση