ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπάλληλοι εστιατορίων αποκαλύπτουν: Ποια φαγητά να μην αγγίξουμε ποτέ

Συμβουλές για το τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε και να τρώμε σε εστιατόρια

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων και μας συμβουλεύουν τι να αποφεύγουμε όταν επισκεπτόμαστε τους χώρους εστίασης, καθώς δεν είναι όλα όπως (νόστιμα) φαίνονται. Τα tips έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X