ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιγνατίου: «Η Πάφος έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην οκτάδα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφου, Κούλλης Ιγνατίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποψινό ιστορικό αγώνα κόντρα στην Τζουργκάρντεν: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, μια πολύ καλή ομάδα η Τζουργκάρντεν. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας είναι το γεγονός πως η ομάδα από τη Σουηδία είναι σε απραξία. Δεν είναι ομάδα που προκαλεί φόβο και η Πάφος έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην οκτάδα. Αν πιάσει ένα σκορ ασφαλείας και ταξιδέψει στη Σουηδία πιστεύω θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός ότι η ομάδα παίρνει νίκες ακόμα και σε παιχνίδια που δεν βρίσκετε στη μέρα της: «Στο παιχνίδι με την Ομόνοια υστέρησε η Πάφος όμως στα υπόλοιπα παιχνίδια είχε το πάνω χέρι. Το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να πάρει νίκες ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην καλή της μέρα είναι ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει αλλάξει η νοοτροπία στην ομάδα. Το ρόστερ της Πάφου είναι πλήρης, έχει δυο πολύ καλές 11αδες. Αν αγωνιστεί η μια εναντίον της άλλης, η μια θα τερματίσει πρώτη και η άλλη στην πρώτη 4αδα. Με τις κινήσεις που έγιναν τον Γενάρη, ο προπονητής έχει ακόμα περισσότερες επιλογές. Επίσης, υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής».

Αν θα επηρεάσει η ήττα από την Ομόνοια: «Δεν νομίζω να επηρεάσει την ομάδα η ήττα από την Ομόνοια».

Για την καλή προετοιμασία της ομάδας: «Η Πάφος δεν είχε αρκετούς τραυματισμούς για να την επηρεάσουν, είναι τόσο καλά προπονημένη η ομάδα και έχει γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Καρσέδο απόψε: «Η πίεση στον αντίπαλο από ψηλά είναι μια τακτική που ακολουθά η Πάφος στην φετινή σεζόν, έχει φέρει αποτελέσματα και αυτό θεωρώ θα κάνει και απόψε».

Ο πρώτος στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν: «Ο πρωταρχικός στόχος της Πάφου είναι το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι κάτι ξεχωριστό, καθώς εδώ και 8 χρόνια από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση είναι ο διακαής πόθος. Σίγουρα είναι το φαβορί και αυτό φαίνεται μέσα από την συνολική απόδοση της ομάδας αλλά και των άλλων ομάδων. Έχει το υλικό και την ποιότητα να διεκδικήσει όλους τους αγώνες».

Για την προπώληση: «Δεν έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρια. Είναι λίγο απαγορευτική η ώρα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα για το κάτι παραπάνω».

Για τη συνέχεια και τις φιλοδοξίες για την ομάδα: «Υπάρχει το ρόστερ, το υλικό και η σωστή διαχείριση. Ξέφυγε από τα Κυπριακά δεδομένα η Πάφος, δουλεύει πολύ επαγγελματικά. Υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις και σε συνδυασμό με τα λεφτά γίνεται τρομερή δουλεία. Ο Χάρης Θεοχάρους κάνει εκπληκτική δουλεία».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση