
Beautiful People team
Τη Μαρία Αναστασοπούλου υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος πριν την καλωσορίσει, προχώρησε και σε μια προσωπική εξομολόγηση για την επαγγελματική τους σχέση.
«Είχα κάνει επαγγελματική ερωτική εξομολόγηση σε ένα κορίτσι. Που παρά τα όσα έχουν ακουστεί, η σχέση μου μαζί της είναι πολύ στενή. Την εκτιμώ, την αγαπάω, τη σέβομαι. Ήμουν πολλές φορές άδικος μαζί της και δικαιολογημένα άδικος γιατί ήμουν ειλικρινής. Αλλά το σκασμένο ήταν κι αυτή ειλικρινής, ήταν κι αυτή κολοπετσωμένη, είχε κι αυτή τσαγανό. Κι αυτό ήταν που χάρηκα στη συνεργασία μαζί της», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια υποδέχθηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε επίσης: «Πολλές δημιουργούσαμε την εντύπωση ότι δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, αυτό όμως μου άρεσε με σένα. Κι εγώ την έβρισκα με αυτό, αλλά κι εσύ την έβρισκες».
Δείτε το βίντεο: