
Beautiful People team
Κομμάτια της ζωής της μοιράστηκε στο Στούντιο 4 η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Δεν καταλάβαινα τι θα πει «Η επόμενη Αλίκη Βουγιουκλάκη», ήταν η διαφημιστική του Μουρατίδης και της ίδιας. Η Αλίκη το ήθελε αυτό, ήταν το καλοκαίρι που δεν θα έπαιζε, είχε μόλις παντρευτεί τον Ηλιάδη. Δεν ήθελε να παίξει και της άρεσε το concpet ότι είμαι σαν κόρη της και όλο αυτό το «Lolita». Με ήθελαν λίγο μεγαλύτερη, 13 χρονών΄, έψαχναν και όλο κατέληγαν σε μένα. Δεν με ήθελε τόσο πολύ αλλά το εμπορικό κομμάτι και εκείνο των ικανοτήτων μου της λειτουργούσε» δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.
Παρακάτω πρόσθεσε: «Βλέπω τις φωτογραφίσεις μας με την Αλίκη και νιώθω ότι είναι στενάχωρο. Μου έλεγαν «Να είσαι μοιραία». Τι μοιραία να είμαι; Ήμουν σχεδόν 10 χρονών. Πόζαρα και με γλειφιτζούρια και τέτοια».
«Η σχέση με την Αλίκη ήταν πάρα πολύ έντονη. Και με αγαπούσε και με μισούσε και ήθελε αποδείξεις πόσο την αγαπάω. Ήταν συναρπαστική η Αλίκη αλλά η ιδιοσυγκρασία μου ήταν τόσο κόντρα σε όλο αυτό. Η Αλίκη με θεωρούσε ηλίθια και μου έλεγε ότι δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα με αυτά τα μυαλά. Τα μυαλά μου είχαν το ότι δεν είναι στοχευμένο αυτό που κάνω, δεν κάνω κάτι γιατί έχω όφελος, δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα στρατηγικής». Ποια καριέρα; Δεν ήξερα ποια είμαι, δεν υπήρχε ταυτότητα». εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.
Τα όσα δήλωσε η ηθοποιός για την αξέχαστη σταρ, έφεραν την έντονη αντίδραση του γνωστού χορευτή Τάκη Σαγιώρ. Mε σχόλιο του στο Beutiful People, έσφαξε με το γάντι την Άριελ Κωνσταντινίδη. Συγκεκριμένα έγραψε:«Απεδέιχθη πως είχε δίκιο η Αλίκη! Και καριέρα δεν έκανες και ηλίθια έμεινες».
Δείτε το σχόλιο του: