ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Όσα είπε η τραγουδίστρια

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή και ανάμεσα σε άλλα, κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από κάποιους στα social media για τις στιλιστικές επιλογές της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε:  «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που αισθάνεται καλά, αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δε σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους. Ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι κάλο να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως». 

 

 «Τον Λευτέρη Πανταζή τον γνώρισα όταν ήμουν 19 χρόνων. Έξω με φωνάζουν… Ελλάρα και μου αρέσει αυτό, είναι ωραίο. Έχω πέσει σε πίστα, έσπασα τη γνάθο και αναγκάστηκα να κάνω χειρουργείο», σημείωσε επίσης η Έλλη Κοκκίνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Τι συνέβη;

«Δεν έχω λόγια!»

Αναποδιά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το Μεγάλο Σάββατο – Τι έγινε στο ταξίδι της με τον Μόργκαν για την Εύβοια;
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Οι κραυγές των πιστών μόλις εμφανίστηκε το Άγιο φως στον Ναό!

Χριστός Ανέστη

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Ντάνου από τα Ιεροσόλυμα και την Αφή του Αγίου Φωτός
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
 Δίπλα του η Τάνια Μπρεάζου!

Μεγάλη ευλογία!

Ο Γιώργος Αμούτζας σήκωσε ξανά τον Επιτάφιο στην γενέτειρα του στον Ιασμό Ροδόπης
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ