ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίδα Ιακωβίδου: Στο τσακίρ κέφι η παρουσιάστρια!

Ανέβηκε στην καρέκλα και χόρεψε για τα μάτια του Τζώνη της!

Beautiful People team

Στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο Νυμφαίο πέρασε το φετινό Πάσχα η Ελπίδα Ιακωβίδου με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Κατέρρευσε” έξω από την εκκλησία στην Ανάσταση «Η ανάσα μου κόπηκε, με έλουσε κρύος ιδρώτας»

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΡΙΚ μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ταξίδεψε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα όπου πέρασε το Πάσχα παρέα με τον αγαπημένο της.

«Το φως στο μυαλό σου δεν θα έρθει ποτέ! Ντροπή σου!» Η Αναστασία Γιουσέφ έκανε Αναστάση σε εκκλησία της Λεμεσού ντυμένη έτσι και προκάλεσε αντιδράσεις!

Τη Κυριακή του Πάσχα η Ελπίδα Ιακωβίδου, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο από έξοδό της, με ανεβασμένη διάθεση να χορεύει, πάνω σε καρέκλα για μάτια του Τζώνη της!

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση