
Beautiful People team
Η Κύπρια τραγουδίστρια Ευριδίκη, ένα μήνα μετά από τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ένα σπάνιο απόσπασμα από την εμφάνιση της στην εκπομπή «Ciao ANT1» με τη Ρούλα Κορομηλά, το 1994, όπου είχε μιλήσει τηλεφωνικά για εκείνην περήφανα και με συγκίνηση ο πατέρας της.
Στην εκπομπή είχε γίνει πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού "Είμαι άνθρωπος κι εγώ" του Γιώργου Θεοφάνους, που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision. Μετά την ερμηνεία της, η Ρούλα Κορομηλά έκανε έκπληξη στην Κύπρια τραγουδίστρια, βγάζοντας στην τηλεφωνική γραμμή τον πατέρα της.
«Να μας αξιώσει ο Θεός να νιώσουμε όλοι τη μεγάλη χαρά όσο το δυνατόν πιο σύντομα να σε δούμε να τραγουδάς στην ελεύθερη Κερύνεια μας, στη Λάπηθο, στη Μόρφου, στην Αμμόχωστο. Μπροστά σε αυτούς που με τη βία ξεριζώθηκαν από τα μέρη τους και ζουν με την αγωνία της επιστροφής και όλοι αυτοί οι μεγάλοι δήθεν προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να πάψουν να μας αδικούν, Ευρυδίκη μου, γιατί είμαστε άνθρωποι κι εμείς», είπε ο πατέρας της στην εκπομπή.
Δείτε το βίντεο: