ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Μας στοίχισε η αποτελεσματικότητα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή ισοπαλία: «Εντάξει μας βρίσκει λίγο πολύ όπως μας βρήκε και η προηγούμενη ισοπαλία. Διατηρήσαμε την απόσταση με την Ομόνοια, αλλά δεν αυξήσαμε την διαφορά για να κλειδώσουμε την Ευρώπη. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».

Για την 3η θέση και το κύπελλο: «Εντάξει αυτή τη στιγμή έχουμε το προβάδισμα για την 3η θέση. Έμειναν 4 παιχνίδια, να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μας περιμένει η πρόκληση του κυπέλλου».

Ότι δεν έχει κερδίσει την Ομόνοια φέτος η ΑΕΚ: «Ακόμα και στα παιχνίδια που χάσαμε. κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά, είχαμε καλές εμφανίσεις φέτος με την Ομόνοια. Δεν πήραμε τόσο καλές αποφάσεις στην περιοχή του αντιπάλου χθες και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό μέχρι το τέλος να είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Για το ματς με τον Άρη: «Χωρίς ανάσα το πρόγραμμα, αφού από χθες έχουμε συνεχόμενες υποχρεώσεις. Κοιτάζουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Καλούμαστε να πάμε στην Λεμεσό, να είμαστε αποτελεσματικοί και να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε νίκες, καθώς είμαστε αήττητοι στην β’ φάση αλλά έπρεπε να παίρναμε περισσότερες νίκες. Μας στοίχισε η αποτελεσματικότητα για να κάνουμε τις ισοπαλίες νίκες».

Αν είναι ευχαριστημένοι από τον κόσμο που έρχεται στους αγώνες: «Εντάξει ίσως να περιμέναμε λίγο περισσότερο κόσμο χθες. Ελπίζουμε να μας στηρίξουν σε αυτά τα τελευταία ματς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση