ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοινικούδες: Συνελήφθη 17χρονος για τα επεισόδια

Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Ανήλικος, ηλικίας 17 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συμπλοκής, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα το βράδυ του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου. Για την ίδια υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου ανήλικου αλλοδαπού, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 21.40 το βράδυ του Σαββάτου λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ νεαρών προσώπων αραβικής καταγωγής με άλλους αλλοδαπούς στην παραλιακή περιοχή Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ωστόσο οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη εγκαταλείψει το μέρος.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι γύρω στα 10 νεαρά άτομα αραβικής καταγωγής, συνεπλάκησαν χωρίς εύλογη αιτία με πέντε γνωστούς αλλοδαπούς, πιθανόν τουρίστες, οι οποίοι δειπνούσαν σε παρακείμενο εστιατόριο.

Από αξιολόγηση κλειστού συστήματος παρακολούθησης παρακείμενου εστιατορίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ασυνόδευτου ανήλικου, ηλικίας 17 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ανήλικος συνελήφθη γύρω στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής στη παραλιακή περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ανακρινόμενος γραπτώς έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Σημειώνεται ότι από την συμπλοκή δεν σημειώθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε καρέκλες και τραπεζάκι παρακείμενου εστιατορίου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση