ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οδικές εργασίες σε αυτοκινητόδρομους

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

ΚΥΠΕ

Εργασίες ανύψωσης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1), εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης με θερμοπλαστική μπογιά στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας (Α2) από το Τμήμα Δασών ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Δημοσίων Έργων, που καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι από την Τρίτη, 8/10/2024, μέχρι και την Παρασκευή, 11/10/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, θα διεξάγονται εργασίες ανύψωσης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1), στο τμήμα από τον κόμβο Μουτταγιάκας μέχρι τον κόμβο Χοιροκοιτίας και στις δύο κατευθύνσεις. Διευκρινίζεται ότι οι εργασίες ανύψωσης των στηθαίων ασφαλείας θα διεξάγονται στο έρεισμα του αυτοκινητόδρομου, χωρίς επηρεασμό των λωρίδων διακίνησης.

Προστίθεται ότι την Τρίτη, 8/10/2024, και την Τετάρτη, 9/10/2024, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ με 5:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης με θερμοπλαστική μπογιά στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας και στις δυο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 300-500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης από την Τρίτη, 15/10/2024, μέχρι και την Τρίτη, 22/10/2024, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 9:00-15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας (Α2), από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού μέχρι τον κόμβο Λυμπιών, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση