ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αββακούμ: Τα άβουλα όντα, το όχι σε μουσουλμάνο και το κοτσιάνιασμα

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι θέσεις και οι απαντήσεις των μοναχών

24news team

Τη δική τους θέση για τα όσα τους καταλογίζονται, έδωσαν οι μοναχοί της ιεράς μονής Οσίου Αββακούμ, μιλώντας στο podcast «Basement Talks». Ερωτήθηκαν για τα χρήματα που βρέθηκαν, για τα ακίνητα, τα βίντεο, τα περί ροζ υποθέσεων, για το περιστατικό ξυλοδαρμού και για πολλά ζητήματα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων, τον πρώτο καιρό κοιμόντουσαν σε αυτοκίνητα επειδή κανείς δεν μπορούσε να τους φιλοξενήσει όλους μαζί, όπως είπαν. Έκαναν αναφορά σε μουσουλμάνο εργάτη, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους φιλοξενήσει σπίτι του αλλά δεν δέχθηκαν. Ζουν όλοι μαζί πλέον, σε χώρο που τους παρείχε μια γυναίκα.

Απέρριψαν όλες τις σε βάρος τους κατηγορίες ενώ ανέφεραν πως οι 807 χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν στη μονή, προήλθαν από δωρεές κυρίως τριών οικογενειών και προορίζονταν για ένα πολυδύναμο κέντρο για το οποίο έχουν σχέδια από το 2018. Τόνισαν ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο ξυλοδαρμού, ούτε ροζ υποθέσεις.

«Κάποιοι κρατούν τα ποπ κορν για να δουν που την τηλεόραση και περιμένουν με αγωνία το επόμενο επεισόδιο. Υπήρχε άνευ προηγούμενου ανθρωποφαγία», ανέφερε ο πάτερ Νεκτάριος και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος πίστευε ότι του σέρβιραν. Μια μερίδα είναι άβουλα όντα». Μίλησε, ακόμη για προσπάθεια αφανισμού τους και δολοφονία χαρακτήρων.

«Αν έβρετε στο όνομα μου τέσσερα σπίτια στην Παρεκκλησιά και την έπαυλη στην Εύβοια να έρτω να σας τα κοτσιανιάσω αύριο. Δώρο χαλάλι σας!», είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση