ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απίστευτο σκηνικό στη Λεμεσό - Πρόταξε μαχαίρι, δάγκωσε 37χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τα έκανε όλα ο ύποπτος

ΚΥΠΕ

Ένας 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να πρόταξε μαχαίρι και να επιτέθηκε σε 37χρονο, ενώ φέρεται να επιτέθηκε και εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που δόθηκε στη 1:45, για συμπλοκή σε περιοχή της πόλης, αστυνομικοί μετέβηκαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τρία πρόσωπα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, εντοπίστηκε στο χώρο 35χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό, ενώ φέρεται να προκάλεσε ανησυχία και να επιτέθηκε σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Παράλληλα, 37χρονος κατήγγειλε ότι, γύρω στη 1:30, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του, στην ίδια περιοχή, άκουσε θόρυβο μοτοσικλέτας και κατέβηκε στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου είδε τον 35χρονο να κρατά φανάρι και κοιτάζει σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με τον 37χρονο, ο 35χρονος πρόταξε μαχαίρι και του επιτέθηκε κτυπώντας τον στην πλάτη, ενώ τον δάγκωσε στο χέρι και στη συνέχεια κλώτσησε το όχημα της συζύγου του, προκαλώντας του κακόβουλη ζημιά.

Ανακρινόμενος, ο 35χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Τα δύο πρόσωπα, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και ερυθρότητα στο μάτι, ενώ ο 37χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και στη σπονδυλική στήλη.

Στις Πρώτες Βοήθειες μετέβη και ο λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στην αριστερή παλάμη.

Ο 35χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά επίθεση εναντίον Αστυνομικού και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία, πρόκληση τραυματισμού και ανησυχίας, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση