ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρπαξε με τέχνασμα 40 χιλιάδες δολάρια

Απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ανταλλακτήριο χρημάτων

Ανακοινώσεις

Υπόθεση κλοπής με τέχνασμα διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό, μετά από σχετική καταγγελία ιδιοκτήτη ανταλλακτηρίου χρημάτων. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο δράστης απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους $40,000 περίπου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, γύρω στο μεσημέρι χθες, άνδρας αγνώστων στοιχείων, τον επισκέφθηκε στο κατάστημά του με σκοπό να παραλάβει χρηματικό ποσό ύψους $40,000, για το οποίο θα παρέδιδε στον παραπονούμενο αντίστοιχο χρηματικο ποσό. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, αφού έδωσε τις $40,000 στον άγνωστο, αυτός μέτρησε το ποσό και το έβαλε σε δύο φακέλους, τους οποίους τοποθέτησε σε τσαντάκι. Ακολούθως, ο άγνωστος άφησε το τσαντάκι στον πάγκο του καταστήματος και έφυγε με πρόφαση ότι θα έφερνε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες, στο κατάστημα του παραπονούμενου, ο άγνωστος άλλαξε ξανά μικρότερα χρηματικά ποσά από ευρώ σε δολάρια, με τον ίδιο τρόπο.

Μετά την πάροδο αρκετού χρονικού διαστήματος και αφού ο άγνωστος δεν επέστρεψε, ο παραπονούμενος άνοιξε το τσαντάκι. Τότε αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής αφού είδε ότι εντός των δύο φακέλων, υπήρχε μόνο το χρηματικό ποσό των $409.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια, για διερεύνηση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση