ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βανδάλισαν το προπονητικό της ΑΕΛ

Άγνωστοι έδρασαν τα ξημερώματα στο Κολόσσι

ΚΥΠΕ

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο προπονητικό κέντρο Ακαδημιών της ΑΕΛ, στο Κολόσσι, με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου να καταδικάζει το συμβάν, που σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη πρώτη ανοικτή προπόνηση της λεμεσιανής ομάδας.

Σε ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού «καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τις άνανδρες πράξεις βανδαλισμού και ζημιών που σημειώθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο Ακαδημιών του Σωματείου μας στο Κολόσσι».

«Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι χθες το βράδυ μερίδα άγνωστων, παραβίασαν το Προπονητικό Κέντρο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο χώρο και σε περιουσιακά στοιχεία», προστίθεται.

Την ίδια ώρα το ΔΣ υπογραμμίζει πως «αυτές οι απαράδεκτες και άνανδρες ενέργειες δεν πλήττουν μόνο την περιουσία μας αλλά και το ήθος και τις αξίες που αντιπροσωπεύει η ΑΕΛ».

Διαμηνύει ακόμη ότι δεν θα επιτρέψει «σε κανέναν άνανδρο που επιλέγει να δρα στο σκοτάδι, να αμαυρώσει την ιστορία και την προσφορά της ομάδας μας στον αθλητισμό και στην κοινωνία».

Το ΔΣ της ΑΕΛ έχει ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την εξιχνίαση του περιστατικού και καλεί τον κόσμο της ομάδας «να συσπειρωθεί, και να σταθεί ασπίδα προστασίας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, αρχής γενομένης από την σημερινή ανοιχτή προπόνηση, μένοντας μακριά από τέτοιας φύσεως άνανδρες πράξεις».

«Η ενότητα και η αλληλεγγύη μας είναι τα ισχυρότερα όπλα ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν μέσα από άνανδρες ενέργειες να βλάψουν το ιστορικό Σωματείο της πόλης μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα της οποίας εμπίπτει η περιοχή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση