ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΒΙΝΤΕΟ: Στέγη ηλικιωμένων - «Σπάζουν πράγματα, ταπεινώνουν το προσωπικό»

Τι καταγγέλλει εργαζόμενη στη Στέγη

24news team

Συνεχίζεται ο σάλος γύρω από τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την Στέγη Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος στη Λάρνακα με ασυνόδευτους μετανάστες να προκαλούν ζημιές σκορπώντας το τρόμο τόσο στους τρόφιμους όσο και στους κάτοικους της περιοχής.

Η Χριστοθέα Έλληνα η οποία εργάζεται στην στέγη ηλικιωμένων μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια είπε:, «Εδώ και τρεις μήνες μας έχουν φέρει ανήλικους Σύριους, από την μέρα που ήρθαν εδώ υπάρχει μία χαώδης, τρομοκρατική και τριτοκοσμική κατάσταση».

«Καθημερινοί καβγάδες, φωνές, σπάζουν τα πράγματα, ταπεινώνουν και εξευτελίζουν το προσωπικό, οι ηλικιωμένοι βιώνουν καθημερινά μία κατάσταση δύσκολη, δεν μπορούν να περπατήσουν στους διαδρόμους», είπε η κ. Ελλήνα, προσθέτοντας «Μπαίνουν και λεηλατούν τις κουζίνες, κλέβουν τα φαγητά»

Όπως επεσήμανε, η κατάσταση είναι τραγική και πρέπει αυτά τα άτομα να μετακινηθούν αμέσως.

Ερωτηθείσα αν έχουν αποταθεί στους υπεύθυνους απάντησε: είναι ενημερωμένοι, έρχονταν πολύ συχνά όποτε γινόταν καβγάδες αλλά κανένα αποτέλεσμα δεν είδαμε. Είναι ενημερωμένο και το Γραφείο Ευημερίας».

Σημείωσε ακόμη ότι: «Θα έλεγα ότι τους χάιδευαν και τα αυτιά… δόθηκαν εντολές από το Γραφείο Ευημερίας ότι ώρα ζητήσουν φαγητό να τους το δίνουν μόνο και μόνο για μην κάνουν φασαρία».

Σύλληψη και αυτεπάγγελτη έρευνα

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου σχετικά με τα τελευταία επεισόδια που διαδραματίστηκαν σε στέγη ηλικιωμένων στη Λάρνακα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, πρόκειται για 17χρονο ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση ζημιών και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του.

Σχετικά με τις αναφορές για περιστατικό άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας από ανήλικο, οι αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία. Ωστόσο στη βάση πληροφορίων που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, διεξάγεται αυτεπάγγελτη έρευνα για υπόθεση άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση