ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βηρυτός-Αγία Νάπα: Διαφημίζουν ταξίδια εν μέσω βομβαρδισμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Απτόητοι επιχειρηματίες στον Λίβανο παρά την έξαρση των συγκρούσεων - «Ακυρώθηκε η πτήση; WhatsApp και πάρε πολυτελές σκάφος για Κύπρο»

24news team

Η έξαρση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή δεν φαίνεται να πτοεί επιχειρηματίες στον Λίβανο, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με τη μεταφορά ανθρώπων στην Κύπρο και την Τουρκία δια της θαλάσσιας οδού, με τα ιδιωτικά τους σκάφη.

Όπως μια επιχείρηση που διαφημίζεται μέσω Instagram για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όσους θέλουν να αναχωρήσουν μέσω Βηρυτού, με το αζημίωτο βέβαια, με εναλλακτικό τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ).

«Ακυρώθηκε η πτήση; Ταξιδέψτε με ασφάλεια μαζί μας, μέσω θαλάσσης, από τη Βηρυτό στην Κύπρο», αναφέρεται στην ανάρτηση. Σημειώνεται επίσης ένας αριθμός για επικοινωνία μέσω WhatsApp για περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Όπως αναφέρεται, δίδονται πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματισμένα ταξίδια, τις διαθέσιμες θέσεις, την 6ωρη διάρκεια της διαδρομής Βηρυτός – Αγία Νάπα, την 11ωρη διάρκεια της διαδρομής Βηρυτός – Μερσίνα και βεβαίως για τις τιμές.

Σε άλλο βίντεο στην ίδια σελίδα αναφέρεται πως όποιοι θέλουν να ταξιδέψουν με πολυτελές σκάφος για την Κύπρο, χρειάζονται τα ίδια έγγραφα, που θα έπαιρναν μαζί τους για αεροπορική πτήση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση