ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρήκαν 17χρονο να αιμορραγεί τα ξημερώματα στο Παραλίμνι

Στο χειρουργείο ο τραυματίας – έπεται μπαράζ συλλήψεων

ΚΥΠΕ

Ένα πρόσωπο από την επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης νεαρού ηλικίας 17 ετών, χθες τα ξημερώματα στο Παραλίμνι.

Όπως ανέφερε η Ελένη Κωνσταντίνου, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας  «γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Αυγούστου, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για καυγά μεταξύ ομάδας ατόμων στην λεωφόρο Περνέρα στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν 17χρονο κάτοικο Λευκωσίας να είναι τραυματισμένος και να αιμορραγεί από το στόμα».

Πρόσθεσε ότι «ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί ανέφεραν πως ο 17χρονος υπέστη κάταγμα γνάθου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση».

Σύμφωνα με την Ελένη Κωνσταντίνου «στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο από την επαρχία Αμμοχώστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον και άλλων προσώπων».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση