ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έφοδος σε 2 καταστήματα - Κατάσχεση ναρκωτικών

Κατάσχεση ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών ουσιών

ΚΥΠΕ

Νέα επιχείρηση έρευνας σε καταστήματα, αυτή τη φορά στην επαρχία Πάφου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών ουσιών, διενήργησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας.

Η συντονισμένη επιχείρηση έρευνας διεξήχθη λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης, σε δύο καταστήματα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας. Στις έρευνες συμμετείχαν μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ Πάφου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, καθώς και λειτουργοί των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Υγείας.

Στο πρώτο κατάστημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, 26 συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβις, συνολικού μεικτού βάρους 26 γραμμαρίων περίπου.

Στο δεύτερο κατάστημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, 17 συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβις, συνολικού μεικτού βάρους 43 γραμμαρίων περίπου. Εντοπίστηκαν και 35 τσιγάρα, τα οποία περιείχαν ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβις, αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό, καθώς και εφτά συσκευασίες, που περιείχαν από τρία τσιγάρα η κάθε μια, στις οποίες αναγραφόταν ότι περιέχεται η ουσία Κανναβιδιόλη/ CBD.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ Πάφου και τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση