ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές: Εντόπισαν κινητά και ναρκωτικά

Στόχευσαν συγκεκριμένα κελιά κατάδικων/υπόδικων

Πέντε κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εντόπισε, την Παρασκευή στις Κεντρικές Φυλακές, η Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και απαντώντας σε ερώτηση για τη σημερινή επιχείρηση της Αστυνομίας στις Κεντρικές Φυλακές, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι στα πλαίσια της συνεργασίας που υπάρχει με το Τμήμα Φυλακών, προχώρησαν σήμερα σε μια επιχείρηση σε δύο πτέρυγες των Κεντρικών Φυλακών σε συγκεκριμένα κελιά που διαμένουν κατάδικοι/υπόδικοι.

«Έρευνες παρόμοιας φύσης έχουν γίνει και στο παρελθόν και προφανώς θα γίνουν και θα ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον νοουμένου ότι υπάρχουν πληροφορίες σε σχέση με αντικείμενα, τα οποία απαγορεύεται να κατέχονται σε κελιά των Κεντρικών Φυλακών. Από τις έρευνες έχουν εντοπιστεί 5 κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουν παραληφθεί, καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών που επίσης έχει παραληφθεί», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση βόμβας σε όχημα Λειτουργού των Κεντρικών Φυλακών, ο κ. Ανδρέου είπε ότι όσον αφορά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε συγκεκριμένο όχημα, η υπόθεση διερευνάται.

Σημείωσε, τέλος, ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα με σκοπό να διαφανούν τα κίνητρα για την τοποθέτηση του συγκεκριμένου εκρηκτικού μηχανισμού, αλλά και για εντοπισμό των δραστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X