ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκατοντάδες έλεγχοι και καταγγελίες από Αστυνομία

Εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών σε μια βδομάδα

ΚΥΠΕ

Σε εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών για διάφορα αδικήματα προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό από τις 18 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκλήματος. Δώδεκα πρόσωπα συνελήφθησαν για σοβαρές υποθέσεις, ενώ έγιναν και επτά συλλήψεις που αφορούσαν βία στην οικογένεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ 18-24 Οκτωβρίου μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο 558 αυτοκίνητα και ερεύνησαν 591 άτομα. Διενεργήθηκαν επίσης έρευνες σε υποστατικά, έλεγχος νυχτερινών κέντρων και φρουρών ασφαλείας, όπου προέκυψαν οκτώ καταγγελίες. 

H Τροχαία Λεμεσού διενήργησε 225 ελέγχους αλκοτέστ και νάρκοτεστ, από τα οποία προέκυψαν 13 καταγγελίες  για κατανάλωση αλκοόλης και δύο για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έγιναν επίσης 459 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, 36 καταγγελίες μέσω αυτόματης αναγνώρισης πινακίδας κυκλοφορίας οχήματος (ANPR) και 4 καταγγελίες για θέσεις ΑΜΕΑ. Επίσης, κατασχέθηκαν 36 αυτοκίνητα και 6 μοτοσικλέτες.

Σε ό,τι αφορά την εκτέλεση ενταλμάτων αναφέρεται πως εκτελέστηκαν 414, εισπράχθηκε ποσό 72.146 ευρώ, ενώ ένα άτομο συνελήφθη καθώς εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα ύψους 3770 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση