ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμπλέκονται και Κύπριοι στη φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό 12χρονης;

Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις

24news team

Συγκλονισμό προκαλούν τα όσα φρικιαστικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στην Ελλάδα.

Για την υπόθεση του φερόμενου κυκλώματος παιδοβιασμού και μαστροπείας, έχουν συλληφθεί ήδη πέντε πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της.

Κατά τη χθεσινή απολογία του στην 33η ανακρίτρια ο Ηλίας Μίχος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε με την κόρη της, ενώ και ο Γιάννης Σοφιανίδης, αφού κατέθεσε ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, προχώρησε σε αδιανόητους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι η 12χρονη τον προκαλούσε και τον πίεζε να συνευρεθούν.

Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις - Πληροφορίες για εμπλοκή Κυπρίων

Εντατικές είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και ήδη «αποκρυπτογραφούνται» συνομιλίες που είχε ο Ηλίας Μίχος και μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά ευρήματα.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προκύπτουν τουλάχιστον 12 βιαστές οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν όλοι οικογενειάρχες, με προφίλ υπεράνω υποψίας.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες και για εμπλοκή Κυπρίων στο κύκλωμα. Ο απεσταλμένος του Alpha Κύπρου στην Αθήνα, Χριστόφορος Νέστορος, μετέδωσε στην εκπομπή "Με Αγάπη Χριστιάνα" ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από μέλη των Εγκληματολογικών Γραφείων της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά "ίχνη" από την Κύπρο σε συνομιλίες που είχε ο φερόμενος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με υποψήφιους βιαστές.

Σε επικοινωνία του 24News με την Αστυνομία, μας αναφέρθηκε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εμπλοκής Κυπρίων στη φρικιαστική υπόθεση.

Η αλλαγή στάσης της 12χρονης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και σωματεμπορίας.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας της, η 12χρονη βυθίστηκε στη σιωπή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι στη συμπληρωματική κατάθεση της Τετάρτης η ανήλικη, που έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς τους τελευταίους μήνες, επί 50 λεπτά περιορίστηκε στα τυπικά και στο να δίνει αόριστες απαντήσεις, ενώ το προηγούμενο διάστημα, μετά τη σύλληψη του Μίχου για τον οποίο μόνη της είχε δηλώσει «θέλω να πάει φυλακή», έδινε πληροφορίες που θα βοηθούσαν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση