ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίθεση εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού

Σύλληψη 20χρονου

24news team

Άλλη μια επίθεση εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού, έγινε χθες το βράδυ στην Λεμεσό κατά τη διάρκεια παράδοσης παραγγελίας.

Αυτή τη φορά το θύμα, ινδικής καταγωγής, δέχθηκε επίθεση σε περιοχή της Εκάλης.

Μόλις έφθασε στο σημείο παράδοσης, δέχθηκε επίθεση από 3 άτομα, τα οποία του έκλεψαν 100 ευρώ, το τηλέφωνο του, ένα τσαντάκι καθώς και την άδεια οδηγού.

H Αστυνομία προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, της σύλληψης του 20χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από διανομέα φαγητού, η οποία αφορούσε επίθεση εναντίον του από τρία πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του 33χρονου διανομέα φαγητού, γύρω στις 7.30 χθες βράδυ, κλήθηκε να μεταβεί για παράδοση φαγητού σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά την παράδοση, δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία του έκλεψαν χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι ώμου.

Ο 33χρονος διανομέας επισκέφθηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

O 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση