ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη Κύπρια Tiktoker:«Βιντεοσκοπούν κοπέλες στην παραλία» (vid)

Προκλητικές συμπεριφορές σε παραλία του νησιού

24news team

Πολύ εκνευρισμένη εμφανίστηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, η Μαριάννα Δημητρίου, η οποία έχει γίνει ευρέως γνωστή από την δραστηριότητά της στην εν λόγω εφαρμογή.

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που προκάλεσε εκνευρισμό στην ίδια και θεώρησε σωστό να ενημερώσει τον κόσμο, μέσω ανάρτησής της, είναι ένα περιστατικό που συνέβη στην ίδια τις προηγούμενες ημέρες σε παραλία στις Φοινικούδες στην Λάρνακα, όπου συμμετείχαν αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε, αρκετοί αλλοδαποί με συγκεκριμένη ενδυμασία - σαν συμμορία - όπως είπε, βρίσκονταν στην εν λόγω παραλία, όπως και η ίδια με το παιδί της και άλλα πρόσωπα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αυτοί κατέγραφαν, προκλητικά, με τα κινητά του σε βίντεο άγνωστές τους γυναίκες, οι οποίες ήταν με μαγιό.

Η αναγνωρίσιμη Κύπρια, όπως ανάφερε, όταν το αντιλήφθηκε εκνευρίστηκε και μάλιστα όταν παρατήρησε ότι συγκεκριμένο πρόσωπο κατάγραφε και την ίδια με το παιδί της τότε αντέδρασε.

Ο λόγος που δημοσίευσε την ιστορία, είναι για να προειδοποιήσει κυρίως τις γυναίκες που μπορεί να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση σε παραλία. 

 

@mariannademetriou

Καταντήσαμε να μην μπορούμε να λουζόμαστε στις παραλίες μας που μεγαλώσαμε!

♬ original sound - Marianna demetriou
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X