ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φειδίας - «Gigi»: Ξέσπασε η αδελφή της, «Τραγικό!»

«Σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κανέναν»

24news team

Ντόρο προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο το podcast όπου ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου φιλοξενεί την Γεωργία Γιόκκα γνωστή ως «Gigi» η οποία είναι η πρώτη Κύπρια δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα του OnlyFans, η πρώτη τουλάχιστον που το δήλωσε δημόσια.

Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο προκάλεσαν το ξέσπασμα της αδερφής της Γεωργίας, Παντελίτσας, η οποία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με σκοπό, όπως η ίδια διευκρινίζει, να μην επηρεάζονται νέα παιδιά από λάθος πρότυπα.

«Η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει η Γεωργία - Είναι ένας κόσμος σκοτεινός»

Συγκεκριμένα η Παντελίτσα αναφέρει ανάμεσα σε άλλα, «είναι από το πρωί που περιήλθε στην αντίληψή μου το νέο βίντεο-podcast που έκανε ο Φειδίας με την Γεωργία, που πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την θλίψη μου. Πρώτα από όλα για τον Φειδία ο οποίος είναι εκλεγμένος Ευρωβουλευτής και που αντί να κάνει τη δουλεία του χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για αυτού του είδους το περιεχόμενο και δεύτερο να σας πω ότι παρόλο που η Γεωργία διατείνεται συνεχώς, ‘’μα εν όλα καλά’’ και ‘’είναι όλα τέλεια’’, ‘’μεταξύ μας δεν υπάρχει πρόβλημα’’, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει η Γεωργία αλλά θέλοντας να μην την ισοπεδώσει και να την κακίσει κρατήσαμε κάποιες σχέσεις σε κόσμια πλαίσια, παρ’ όλο που εκφράσαμε την έντονη μας αντίθεση πάρα πολλές φορές για αυτό που κάνει αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε εμείς τις πράξεις του καθενός. Και βρίσκω πάρα πολύ άδικο για τα αδέλφια μου, για τους γονείς μου να συνδέεται το όνομά μας με τις πράξεις της Γεωργίας. Βρίσκω φριχτό ένας άνθρωπος, για οποιοδήποτε λόγο, να επιδίδεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις, βλάπτοντας και τον ίδιο του τον εαυτό και την υπόληψή του και την οικογένειά του. Για ποιο πράγμα; Για οικονομικό όφελος; Δεν είναι αυτό που ακούτε! Και δεν αξίζει ούτε και ένα σεντ τούτη η πράξη… Νέοι προσοχή… και νέες ειδικά, μην θεωρήσετε ποτέ ότι τούτο το πράγμα θα σας λύσει τα προβλήματά, αντίθετα θα σας δημιουργήσει και άλλα. Είναι ένας κόσμος σκοτεινός. Ένας κόσμος επικίνδυνος που κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο νομιζόμενος/η ότι θα λύσει τα προβλήματα…».

«Σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κανέναν»

Εν κατακλείδι μάλιστα τονίζει, «Σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Αντιθέτως είναι πρότυπα προς αποφυγήν. Βλέπετε πως τίποτα άδικο και τίποτα ψεύτικο δεν ευλογείται και δεν ευοδώνεται στο τέλος της ημέρας. Στη ζωή μας πρέπει να πορευόμαστε με κάποιες αξίες και αρχές… τα υπόλοιπα, οι επιτυχίες, τα χρήματα, τούτα ούλα, τι να τα κάμεις όταν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στον ίδιο σου τον τόπο σου. Είναι τραγικό! Δεν πρέπει να το ακολουθεί κανένας…».

@pantelitsagiokka Σχόλια για το νέο ποτκαστ Φειδία-Γεωργίας. #lordhelpus #fyi #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Pantelitsa Giokka

Αξίζει να σημειωθεί πως, άμα τη εμφανίσει του το βίντεο έγινε το απόλυτο viral του κυπριακού διαδικτύου με τους πολίτες να είναι διχασμένοι. Ορισμένοι υπερθεματίζουν τα όσα λέει η Παντελίτσα συγχαίροντας την ενώ στην αντίπερα όχθη κάποιοι την επικρίνουν επισημαίνοντάς της πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πράττει όπως θέλει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση