ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Λάρνακας: Πυροβόλησαν πισώπλατα τον Ευαγγέλου

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

24news team

Έξι τελικά οι σφαίρες που δέχθηκε ο 53χρονος Ευαγγέλου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12) σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Αυτό κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού του. Μάλιστα, φαίνεται ότι τους πυροβολισμούς το θύμα, τους δέχθηκε πισώπλατα αφού όπως διαπιστώθηκε τα τραύματα που φέρει είναι, τέσσερα στην πλάτη, ένα στο χέρι και ένα στο κεφάλι, στο ύψος του αυτιού.

Ο θάνατος του Ευαγγέλου, αποδίδεται σε εσωτερική αιμορραγία, συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων, τα οποία προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.


Φονικό Λάρνακας: Με άλλον στο όχημα ο Ευαγγέλου - Τον είδε να πέφτει νεκρός


Θυμίζουμε ότι η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (29/12), διακόπηκε λόγω του κυνηγετικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού και εν τέλει, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές ο Ευαγγέλου

Το θύμα του άγριου φονικού, όπως έγινε γνωστό, είναι πατέρας προσώπου που ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ήταν και πεθερός του Μάριου Γεωργίου άλλως «Μαριούθκια», ο οποίος δολοφονήθηκε στις 19/4/2021. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο γιος τους Ευαγγέλου, κατέθεσε ήδη ενώπιον Δικαστηρίου για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο Ευαγγέλου δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για οποιοδήποτε αδίκημα, γι' αυτό οι ανακριτές ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος, όσον αφορά τα κίνητρα της δολοφονίας.

Πάντως, από πλευράς Αστυνομίας διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα και το ενδεχόμενο εκφοβισμού άλλων προσώπων ή και για εκδίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση