ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελία: Επέμβαση κήλης προκάλεσε μόνιμη βλάβη

Καταγγελία: Επέμβαση κήλης προκάλεσε μόνιμη σωματική βλάβη - Ζήτησε και τα λεφτά του ο γιατρός

24news team

Άλλη μια καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 34χρονου ασθενούς Θεόδουλος Παπαβασιλείου στην εκπομπή  «Alpha Ενημέρωση», ο πελάτης του τον Ιανουάριο του 2024 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης προβλήματος βουβωνοκήλης.

Τα πράγματα, όμως, δεν ολοκληρώθηκαν εδώ, αφού σύμφωνα πάντα με τον κύριο Παπαβασιλείου, διεγχειρητικά διαπιστώθηκε ότι έγινε τρώση της αριστερής λαγόνιου αρτηρίας, με αποτέλεσμα η χειρουργική επέμβαση να μην ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, ο ασθενής αναγκάστηκε να υποβληθεί και σε δεύτερη επείγουσα χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση της βλάβης η οποία έχει γίνει κατά την πρώτη επέμβαση.

Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι η πρώτη επέμβαση δεν ολοκληρώθηκε, κατά την εγγραφή στα αρχεία του ΓεΣΥ, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός, έγραψε ότι η εγχείρηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ότι έγινε και τοποθέτηση συγκεκριμένου υλικού στην κήλη. 

Επί τούτου, ζήτησε μάλιστα όπως του καταβληθεί το κόστος των ιατρικών πράξεων.

Σύμφωνα, πάντως, με τον δικηγόρο του 34χρονου, έγιναν εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις που καταδεικνύουν ότι ούτε βουβωνοκήλη υπήρχε αλλά και η όλη επέμβαση παρέμεινε ατελής.

Εν κατακλείδι, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι εκκρεμεί η καταγγελία που έγινε σε βάρος του γιατρού τόσο στον ΟΑΥ όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Τo θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» και η συνάδελφος Ιωάννα Μάντζιηπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση