ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λοΐζίδης για οπαδούς: «Παίρνουν λεφτά από μπαμπά και μαμά για μια γραμμή κοκαΐνης»

«Δεν φοβόμαστε, δεν θα μας φιμώσουν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ισότητας μετά τον βανδαλισμό

24news team

Ο Νίκος Λοΐζίδης, πρόεδρος τους κλάδου αστυνομικού σώματος της Ισότητας, σχολίασε εκ νέου τον βανδαλισμό στη βιτρίνα των γραφείων της συντεχνίας στην Αγλαντζιά, όπου άγνωστο πρόσωπο έγραψε με σπρέι «Αν κοπούν οι μετακινήσεις (οπαδών στο ποδόσφαιρο) θα αρχίσετε μετακομίσεις».

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1 (19/9) και ερωτηθείς εάν βρήκαν την άκρη του νήματος στην επίθεση κατά της Ισότητας, ο Νίκος Λοΐζίδης απάντησε: «Αν λαμβάναμε ζωγραφιές στις βιτρίνες μας ως επίθεση, τότε την απειλή για φίμωση της πολιτείας, που μας έκαναν αξιωματούχοι του κράτους, θα τρέμαμε να βγούμε από το σπίτι μας».

Σε νέα ερώτηση, αν είναι ζωγραφιά ή βανδαλισμός, ο επικεφαλής της συντεχνίας, δήλωσε: «Είναι σύνθημα που γράφτηκε πάνω στη συντεχνία. Η συντεχνία Ισότητα πέρασε από πάρα πολλά δύσκολα κύματα για να φοβηθεί από συνθήματα σε βιτρίνες και το μήνυμα που στέλνω είναι ότι υπερασπιζόμαστε το καλό του τόπου, το καλό της Αστυνομίας, το καλό των αστυνομικών και γενικά η συντεχνία Ισότητα τα εργασιακά δικαιώματα όλων των πολιτών».

Για να τονίσει πως «δεν φιμωνόμαστε, δεν φοβόμαστε. Να το πω κυπριακά, εν κάμνει ττίκκι η καρδούλα μας. Να το καταλάβουν κάποιοι, οι οποίοι μεγάλωσαν με το να παίρνουν λεφτά από μπαμπά και μαμά για να αγοράζουν κάνναβη ή μία γραμμή κοκαΐνης».

Κλείνοντας, ο Νίκος Λοΐζίδης ανέφερε: «Εμείς μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες και το καλό του τόπου και το εθνόσημο στο στήθος. Αυτά να τα καταλάβουν και το μήνυμα που στέλνω σε όλους, και σε αυτούς που θέλουν να μας φιμώσουν εκ μέρους της πολιτείας και σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους εγκληματικά στοιχεία, ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση