ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητέρα 16χρονου: «Δεν κοιμάται ο γιος μου μετά την επίθεση του σκύλου» (BINTEO)

«Δεν γίνεται τέσσερα χρόνια να μην μπορούν να το πιάσουν»

24news team

Για την επίθεση που δέχθηκε ο 16χρονος γιος της από αδέσποτο σκύλο στο χωριό Καπέδες, μίλησε η μητέρα του ανήλικου παιδιού, η οποία έκανε λόγο για αδιαφορία από πλευράς αρμόδιων Αρχών ενώ επισήμανε ότι πρ΄έπει να κινητοποιηθούν προτού να είναι αργά.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Αυγούστου με την μητέρα του 16χρονου, Χρυστάλλα Ανδρέου να αναφέρει λεπτομερώς στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», πώς έγινε το συμβάν.

Ο 16χρονος βρισκόταν στην αυλή ενός σπιτιού της κοινότητας όπου είδε και τον σκύλο, ράτσας χάσκι. Σύμφωνα με την κ. Ανδρέου, ο γιος της χαίδεψε το σκυλί μία φορά και ήταν πολύ φιλικός ωστόσο τη δεύτερη φορά που πήγε να τον χαϊδέψει του επιτέθηκε. Όπως ανέφερε, δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί προσέγγισε τον σκύλο χωρίς να γινεί το οτιδήποτε.

Από την επίθεση ο 16χρονος τραυματίστηκε στο μάτι και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

«Όσο περνούν οι μέρες τόσο δυσκολεύεται να το δεχτεί ο γιος μου διότι αγαπά τα ζώα και λόγω της επίθεσης δεν κοιμάται. Βλέπει τον σκύλο μπροστά του, θυμάται τη φάση, είναι σε έντονο στρες», ανέφερε η μητέρα του ανήλικου.

Για τέσσερα χρόνια προσπαθούν να πιάσουν το σκυλί

Ερωτηθείσα αν γνωρίζει τι απέγινε το σκυλί και αν παραμένει στην περιοχή η κ. Ανδρέου ανέφερε: «Ειδοποίησε ο κοινοτάρχης κάποιους ιδιώτες να έρθουν να το παραλάβουν, ήρθαν χθες να το πιάσουν και του έβαλαν αναισθητικό, του έβαλαν κολάρο αλλά τους έφυγε», προσθέτοντας «είναι 4 χρόνια που είναι το σκυλί αδέσποτο, δεν γίνεται τέσσερα χρόνια να μην μπορούν να το πιάσουν».

«Φέρνουν ευθύνες και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, όχι μόνο το συμβούλιο», είπε, σημειώνοντας πως πρέπει «να λάβουν μέτρα όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση