ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντόρος με ανάρτηση Πολυκάρπου για νεκρό αγωνιστή της ΕΟΚΑ

Χαμός στα σχόλια

24news team

Την είδηση του θανάτου του τομεάρχη της ΕΟΚΑ και Προέδρου του Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ σχολίασε μέσω ανάρτησής του στο twitter, ο Δώρος Πολυκάρπου. 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΚΙΣΑ προχώρησε σε μια ομολογουμένως προκλητική τοποθέτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θεός μακαρίσει, συγχωρέσει αυτόν και τους ομοϊδεάτες του... όσοι πιο λίγοι από αυτούς, τόσο το καλύτερο γι' αυτό τον τόπο.»


Στα σχόλια κάτω από την προαναφερθείσα ανάρτηση, επικράτησε πανικός, με πολλούς χρήστες να καταδικάζουν τη δήλωση Πολυκάρπου. 

Δείτε κάποια από τα σχόλια:

 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που έφερε η συγκεκριμένη ανάρτηση, ο ΔΗΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό.

Ανακοίνωση ΔΗΣΥ για αναρτήσεις που προσβάλλουν τη μνήμη του Θάσου Σοφοκλέους

Αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών και ταυτόχρονα προάγουν τη ρητορική μίσους και τον φανατισμό, είναι άκρως απαράδεκτες και καταδικαστέες ειδικότερα όταν αυτές προέρχονται από επώνυμα πρόσωπα που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη μνήμη του Θάσου Σοφοκλέους, του οποίου η προσφορά προς την πατρίδα και τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ του '55-'59 είναι αδιαμφισβήτητη. Τέτοιες διχαστικές συμπεριφορές προκαλούν τα αισθήματα αλλά και την ιστορική συνείδηση της κοινωνίας μας. Τέτοιες αναρτήσεις βεβηλώνουν τον επικό αγώνα της ΕΟΚΑ και προσβάλλουν τη μνήμη όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτόν και αγωνίστηκαν για την ελευθερία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση