ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό: Τι εξετάζουν οι Αρχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως έγινε το τραγικό συμβάν

24news team

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε πενταμελή οικογένεια στην Λεμεσό που ξεκληρίστηκε μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου και διέμενε.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξέσπασε λίγο μετά τις 04:00 στον 2ο όροφο κατοικίας. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και αφού κατασβέστηκε η πυρκαγιά εντόπισαν τις σορούς δύο ενηλίκων και τριών ανηλίκων προσώπων.

Πρόκειται για 35χρονο πατέρα, 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών.

Σημειώνεται ότι τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία διέμεναν σε άλλους ορόφους του κτιρίου και τα οποία προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Πυροσβεστική, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο του ηλεκτρικού βραχυκυκλώματος.

Οι σοροί των άτυχων μελών της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λευκωσίας. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργείται στις σορούς των θυμάτων. 

@limassol_moments #Limassol # Unimaginable #Cyprus Tragedy #Fire #Agios ♬ Very Sad - Enchan

Τι ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν στις 04:08 οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος, για την πυρκαγιά σε οικία στον 2ο όροφο οικοδομής με ισόγειο στην Λεμεσό.

Μέρος της οικίας είναι κατασκευασμένο με σκελετό και τοιχοποιία και μέρος της με γυψοσανίδες. Η πυρκαγιά στην οικία κατά την άφιξη της ΠΥ ήταν σε πλήρη επέκταση και σε όλους τους χώρους της, συνεχίζει ο κ. Κεττής. Έγινε, λέει, άμεση επέμβαση των μελών της ΠΥ με χρήση αναπνευστικών συσκευών και σωλήνων νερού για κατάσβεση της πυρκαγιάς και παράλληλα έλεγχος για παγιδευμένα άτομα. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν οι σοροί της πενταμελούς οικογένειας, συμπληρώνει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση