ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε τις μπουλτόζες ο Φαίδωνος: Θα κάνω την Πάφο την πιο πράσινη πόλη! (Βίντεο)

Πυρετός εξωραϊσμού στην Κάτω Πάφο - Τι αλλάζει στην τουριστική περιοχή

24news team

Πήρε τις μπουλντόζες ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και άρχισε τον εξωραϊσμό της τουριστικής περιοχής στην Κάτω Πάφο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες ημέρες πέραν των 60 υπαλλήλων του Δήμου εργάζονται εντατικά στην τουριστική περιοχή κάνοντας γενική εκκαθάριση και εξωραϊσμό του χώρου και παράλληλα φυτεύουν φυτά και δέντρα.

Οι εργασίες άρχισαν από την Παρασκευή και θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα. Ο καύσωνας και οι ψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως δεν αποτελούν εμπόδιο όταν υπάρχουν στόχοι και σωστός προγραμματισμός.

Στόχος, όπως αναφέρει ο δήμαρχος είναι η Κάτω Πάφος να είναι μια όμορφη, λειτουργική και περιποιημένη περιοχή.

Στο βίντεο περιγράφει τις αλλαγές που θα γίνουν και σε ποιες περιοχές. Από που θα μετακινηθούν πινακίδες, θα κλαδευτούν δέντρα, θα καθαριστούν οικόπεδα και ανοικτοί χώροι, θα σβηστούν ασχήμιες που έχουν γραφεί σε τοίχους, από που θα μετακινούν παλιές δορυφορικές κεραίες και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

Θα κάνω την Πάφο την πιο πράσινη πόλη της Μεσογείου

Το επιστέγασμα, αναφέρει θα είναι να φυτευτούν σε λίγες ημέρες οι νέοι ανθώνες που προέκυψαν από το έργο της ανάπλασης στη Θεοσκέπαστη, κάτι θα μετατρέψει την Πάφο στην πιο πράσινη τουριστική περιοχή της Κύπρου. Ωστόσο ο στόχος του, υποστηρίζει, είναι να μετατρέψει την Πάφο όχι μόνο στην πιο πράσινη περιοχή της Κύπρου αλλά και όλης της Μεσογείου. «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα πράξουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα», επισημαίνει με το γνωστό του ύφος. Υπόσχεται μάλιστα ότι ο πράσινος, φιλόδοξος στόχος του θα πιστοποιηθεί με λεπτομερή στοιχεία τα οποία και θα δημοσιοποιήσει.

«Θέλουμε και οι ξένοι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της Πάφου να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στους πεζόδρομους και τους κύριους δρόμους της πόλης και να νιώθουν ευχάριστα» δηλώνει, επιβεβαιώνοντας γιατί σταδιακά έχει μετατρέψει την Πάφο στην πιο όμορφη πόλη του νησιού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση