ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πόσα κοστίζει ένα πλαστό διαβατήριο από Κύπρο και Τουρκία

Τί είπαν δύο αλλοδαποί όταν τους τσάκωσε η Αστυνομία στο λιμάνι Λεμεσού

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από το λιμάνι Λεμεσού με πλαστά διαβατήρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 10:00 το πρωί μετέβηκε για να αναχωρήσει από το νέο λιμάνι Λεμεσού με το πλοίο “MV DALEELA” με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά 36χρονος, ο οποίος παρουσίασε κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ισπανικό διαβατήριο το οποίο, εκ πρώτης όψεως, φαινόταν πλαστό.

Ανακρινόμενος αυτός παραδέχθηκε ότι είναι Ιρανός στην καταγωγή και όχι Ισπανός και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε  ότι αγόρασε το διαβατήριο από την Τουρκία για το ποσό των €15.000.

Δεύτερο άτομο, ηλικίας 20 χρόνων, παρουσιάστηκε επίσης για έλεγχο έχοντας ρουμάνικο διαβατήριο για το οποίο ηγέρθησαν υποψίες, ότι ήταν και αυτό πλαστό.

Ανακρινόμενος ο 20χρονος ανέφερε ότι είναι Σύριος στην καταγωγή και πως το διαβατήριο το αγόρασε στην Κύπρο για το ποσόν των €1.500. Συνελήφθη και αυτός για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να τεθούν υπό κράτηση ως ύποπτοι για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση