ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στις φλόγες διαμερίσματα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Πρόλαβαν και εξήλθαν οι ένοικοι των πολυκατοικιών

24news team

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (16/8) σε διαμέρισμα στη Λευκωσία η οποία και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κο Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 17:37 το απόγευμα, φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Παλουριώτισσα, με τις αρχές να σπεύδουν άμεσα για κατάσβεση της.

Όπως αναφέρει, έγινε εξαερισμός και εκκένωση, καθώς επίσης και καταμέτρηση των ενοίκων, σημειώνοντας ότι δεν κινδύνεψε κανείς.

Το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με προσωπικό από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Λεμεσό

Σε άλλη περίπτωση, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 08:15 το πρωί της Τρίτης (16/8) σε διαμέρισμα στον έβδομο όροφο στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, στον παραλιακό Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξεκίνησε από ξεχασμένη μαγειρική εστία υγραερίου και ακολούθως επεκτάθηκε σε εξοπλισμό στη βαφή της κουζίνας.

Εντός του διαμερίσματος υπήρχαν τρία πρόσωπα τα οποία εξήλθαν εγκαίρως, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με τρία πυροσβεστικά οχήματα.      

Πυρκαγιά στο Κέντρο Φιλοξενείας Μενόγειας

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, φωτιά ξέσπασε και στο Κέντρο Φιλοξενείας Μενόγειας, η οποία κατασβέστηκε πριν την άφιξη των αρχών.

Όπως αναφέρει ο κος Κεττής, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε έλεγχος του χώρου και των θερμοκρασιών με την Θερμική Κάμερα. Ακόμη, πλαστικό άδειο σπιτάκι δύο επί τεσσάρων μέτρων κάηκε με εκτεταμένες ζημιές του εξοπλισμού του.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο πυροσβεστικά οχήματα.     

Τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία.              

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση