ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στη Λεμεσό - Κύπρια κακοποιούσε τα ίδια της τα παιδιά και το κατέγραφε

Αποτροπιασμός για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης

24news team

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας για την Ελληνοκύπρια μητέρα στη Λεμεσό που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

Σοκαριστικό επίσης είναι ότι όλες της οι δράσεις φαίνεται να γίνονταν καθ’ υπόδειξη του συντρόφου της, ο οποίος μάλιστα της ζητούσε να οπτικογραφεί τις χυδαίες πράξεις της με τα τρία ανήλικα κοριτσάκια και να του τα προωθεί.

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί ενώπιον Δικαιοσύνης και οι δύο έχουν παραπεμφθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου Λεμεσού, με τη δίκη να ορίζεται για τις 15 Νοεμβρίου. Η υπόθεση έχει καταχωρισθεί στο Κακουργιοδικείου πριν από περίπου 10 ημέρες, ενώ οι συλληφθέντες θα παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές και πρόκειται να αντιμετωπίσουν 17 κατηγορίες.

Την διερεύνηση αυτής της πολύ σοβαρής υπόθεσης έχει αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου. Από έρευνες και εξετάσεις που έγιναν, η μητέρα των παιδιών με τον σύντροφό της φαίνεται να αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με αναφορές στα ανήλικα παιδιά που κακοποιούνταν.

Τα παιδιά, έδωσαν οπτικογραφημένες καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ μίλησαν και για άλλες κακές συμπεριφορές της μητέρας τους.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας που ήδη ανέλαβε τη φροντίδα των παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X