ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο πόδι η Αστυνομία για το ντέρμπι της Λεμεσού και την πορεία της Θύρας 9

Ετοιμάζουν επιχειρησιακό πλάνο

24news team

Στο πόδι βρίκονται άπαντες στην Αστυνομία ενόψει του λεμεσιανού ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ αλλά και η πορεία της ΘΥΡΑΣ 9 που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, σχεδόν την ίδια ώρα.

Το τοπικό ντέρμπι της πόλης, το οποίο αρχίζει στις 19:00, χαρακτηρίζεται από τις αρμόδιες Αρχές υψηλού κινδύνου λόγω και της προϊστορίας ανάμεσα στους οπαδούς αφού στο παρελθόν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου με την Αστυνομία να είναι σε κόκκινο συναγερμό.

Παράλληλα την ίδια ώρα, οι Αρχές θα έχουν και την επίβλεψη της πορείας της ΘΥΡΑΣ 9, η οποία γίνεται για την κάρτα φιλάθλου, στην περιοχή της λεωφόρου Νίκου Παττίχη όπου θα συγκεντρωθούν οι διαμαρτυρόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα βρίσκεται στον ποδοσφαιρικό αγώνα και ταυτόχρονα στην πορεία των οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. Η μεγάλη πρόκληση που έχει ενώπιον της η Αστυνομία είναι να φέρει εις πέρας το επιχειρησιακό πλάνο που ετοιμάστηκε για χειρισμό και των δύο εκδηλώσεων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση