ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συζυγοκτόνος Πάφου: Μετά το εξιτήριο... απευθείας στο κελί!

Παραπέμφθηκε σε απευθείας δική ο 74χρονος

24news team

Ο 74χρονος Άγγλος, καθομολογία συζυγοκτόνος, David Thomas Arthur Hunter, παραπέμφθηκε σήμερα σε απευθείας δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Ο εν λόγος άνδρας όπως είναι γνωστό κατηγορείται για αδίκημα φόνου εκ προμελέτης της 75χρονης συζύγου της Janice Lesley Hunter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο στη Πάφο θα συνεδριάσει τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 10/2/2022 για το εν λόγο αδίκημα.

Ο 74χρονος παρέμεινε υπό κράτηση.

Πήρε εξιτήριο ο 74χρονος καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα πήρε ο 74χρονος καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος όπου νοσηλεύονταν, και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου με σκοπό την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 74χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Τρεμιθούσα, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα μετά από σύσταση από ψυχίατρο. Σήμερα πήρε εξιτήριο και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστηρίου για παραπομπή του σε δίκη στο Κακουργιοδικείο, ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση