ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του 16χρονου Χαράλαμπου

Τι κατέδειξε η νεκροτομή

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 16χρονου Χαράλαμπου Πισσαρίδη που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος του άτυχου 16χρονου επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνέπεια των πολλαπλών ρήξεων αγγείων λαιμού και θώρακα ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζουμε ότι, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας της οποίας επέβαινε με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της ενώ εν συνεχεία ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και ακολούθως σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 16χρονος Χαράλαμπος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εκεί όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ψάχνουν την μοτοσυκλέτα 

Η μηχανή του άτυχου νεαρού μετακινήθηκε από τη σκηνή σε άγνωστο μέρος και οι αστυνομικές αρχές την αναζητούν από την πρώτη στιγμή. Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν πέραν της μοτοσυκλέτας και τους λόγους για τους οποίους αυτή εξαφανίστηκε μετά το τραγικό συμβάν. 

Μάλιστα, η αστυνομία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση όπως, οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25805252, 25805591 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση