ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θάνατος 2μηνου βρέφους - Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροτομής

Ενώπιον δικαστηρίου οι γονείς

24news team

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο γονείς για το θανάτου του 2μηνου βρέφους, αφού μετά τα ευρήματα της νεκροτομής, ήρθε η απόλυτη ανατροπή.

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπίστωσαν πώς το βρέφος δεν πνίγηκε κατά την σίτισή του αλλά επίσης απέκλεισαν και το ενδεχόμενο ΄ότι ο θάνατός του να προήλθε από ατύχημα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εντοπίστηκαν δύο κατάγματα και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη της 22χρονης μητέρας και του 37χρονου πατέρα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση και προβάλουν διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ανθρωποκτονίας εναντίον των δύο γονέων.

Ο αρχικός ισχυρισμός των γονιών - Η υπόθεση

Βρέφος δύο μηνών απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δύο μηνών κοριτσάκι διακομίστηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού όπως ισχυρίστηκαν πνίγηκε κατά την σίτισή του.

Tο βρέφος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού χωρίς σφυγμό, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του και επανήλθε σε πολύ άσχημη κατάσταση, με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση