ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απίστευτη υπόθεση: Την άρπαξε με μαχαίρι από σπίτι και την πήγε σε... ATM

Πρωτοφανές και περίεργη υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες, εναντίον άνδρα ηλικίας 27 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και απόπειρας κλοπής, αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 27 Ιουνίου στην Αγία Νάπα. Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γυναίκα ηλικίας 29 ετών που διαμένει σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα κατήγγειλε ότι γύρω στις 08:40 χθες βράδυ, άγνωστος άνδρας κτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος της. Αφού η 29χρονη, άνοιξε την πόρτα, ο άγνωστος εισήλθε στο διαμέρισμά της και υπό την απειλή μαχαιριού φέρεται να απέσπασε από την τσάντα της χρηματικό ποσό».

Σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, «στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να την εξανάγκασε να εισέλθει στο αυτοκίνητό του και να την μετέφερε σε αυτόματη τραπεζική μηχανή. Εκεί ο δράστης φέρεται, επίσης υπό την απειλή μαχαιριού, να την ανάγκασε να κάνει ανάληψη μετρητών, τα οποία της απέσπασε».

Προστίθεται ότι «λίγο αργότερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 37χρονο κάτοικο Αγίας Νάπας, ότι γύρω στις 11:10 χθες βράδυ, δύο άγνωστα του πρόσωπα, που επέβαιναν σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αποπειράθηκαν να κλέψουν το jet ski του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, χωρίς να τα καταφέρουν».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας «λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία στην Δύναμη για αυτοκίνητο, που περιφερόταν ύποπτα σε περιοχή της Αγίας Νάπας. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου γύρω στη 1:40 σήμερα τα ξημερώματα, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο το οποίο ομοίαζε με την περιγραφή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες της απόπειρας κλοπής, που είχε καταγγείλει νωρίτερα ο 37χρονος».

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι «οδηγός του οχήματος, ήταν 27χρονος. Στην κατοχή του εντοπίστηκε, έπειτα από έρευνα, το χρηματικό ποσό των 924 ευρώ, για τα οποίο αυτός δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας».

Από περαιτέρω εξετάσεις, «προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, σε σχέση με την υπόθεση ληστείας, που είχε καταγγείλει η 29χρονη. Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση για την υπόθεση ληστείας, που είχε καταγγείλει η 29χρονη. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμόχωστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Είναι ύποπτος για αδικήματα που αφορούν ένοπλη ληστεία, είσοδο σε κατοικία με σκοπό διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή ή απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, μεταφορά μαχαιριού εκτός κατοικίας, κατοχή επιθετικού οργάνου, απόπειρα κλοπής και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X